Regizorul Andrei Şerban scoate referinţe la adresa lui Liviu Dragnea după condamnarea acestuia: „Şi-a pierdut raţiunea de a exista în spectacolul nostru”

Regizorul Andrei Şerban scoate referinţe la adresa lui Liviu Dragnea după condamnarea acestuia: Şi-a pierdut raţiunea de a exista în spectacolul nostru
Foto: Facebook/ Andrei Serban

Condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare îl trece pe acesta în uitare nu doar pe scena politică unde PSD a găsit rapid oameni prin care să se „reinventeze” ci şi în alte medii în care era aspru contestat pentru politicile sale nepopulare.

Regizorul de teatru Andrei Şerban a informat publicul că odată cu acest eveniment a decis să scoată din piesa Richard 3, care se joacă la Teatrul Bulandra, nu va mai conţine nicio referinţă privind fostul şef al PSD.

„Informaţie adresată spectatorilor care doresc să vadă sau chiar sa revadă spectacolul de la Bulandra cu RICHARD3 :

Datorită evenimentelor recente, orice referire la personajul politic Liviu Dragnea şi-a pierdut raţiunea de a exista în spectacolul nostru cu Richard 3 şi prin urmare a fost eliminată. Spectacolul include noi elemente politice

Vă așteptăm.”, a scris Andrei Şerban, pe Facebook.

Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat, pe 27 mai, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acesta se află în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova.