După fuziunea dintre PMP și UNPR, organizația de tineret a celei din urmă a decis să se alăture Tineretului Social Democrat

După fuziunea dintre PMP și UNPR, organizația de tineret a celei din urmă a decis să se alăture Tineretului Social Democrat
Foto: observatorulph.ro

Organizația de tineret a UNPR a decis să se alăture Tineretului Social Democrat.

Unul dintre motive îl reprezintă faptul că modul de lucru al UNPR este în momentul de față "anunțul la televizor", a spus Cezar Stancu, președintele organizației de tineret a UNPR.

"Astăzi, Tineretul Progresist pe care îl reprezint din funcția de președinte alege și decide să se alăture Tineretului Social Democrat și PSD. Este un moment delicat și de viitor în spectrul și în planul politic pe care un tânăr îl alege să-l urmeze în România", a precizat Stancu la o conferință de presă comună cu președintele TSD, Gabriel Petrea, potrivit știripesurse.

“A fost o mare supărare, pentru că noi, în UNPR, am muncit foarte mult și am avut încredere în niște lideri care, din păcate, acum nu au mai fost în UNPR. S-au schimbat echipele și am dat aceeași încredere și noii echipe, însă am avut o mare supărare în momentul în care am văzut fuziunea cu PMP la televizor", a precizat Stancu. Potrivit acestuia, sunt câteva mii de tineri care și-au anunțat trecerea la TSD.

"Din start, organizația noastră, una dintre cele mai puternice organizații pe care o aveam este aici, la București, care însumează minimum 1.000 de membri — tineri, studenți și elevi — și organizațiile din țară, care ajung la peste 2.000-3.000 de tineri, o să ni se alăture", a declarat Cezar Stancu, potrivit sursei citate.

Tags: