După "Marean" Vanghelie, potopul: Actualul primar reclamă nereguli grave găsite la Primăria Sectorului 5 (VIDEO)

După "Marean" Vanghelie, potopul: Actualul primar reclamă nereguli grave găsite la Primăria Sectorului 5 (VIDEO)

Dezastru la primăria Sectorului 5 după mandatele lui Marian Vanghelie, acuză actualul primar Daniel Florea. Social democratul spune că banii din bugetul local erau cheltuiţi pe baza unor simple cereri, că existau angajaţi fictivi la Administraţia Domeniului Public, iar Poliţia Locală nu dădea amenzi. Daniel Florea menţionează şi că în multe şcoli din sector mişună gândacii.

“In acest moment avem umrtoarele probleme: abia ieri a devenit functionala. Erau chestiuni care trebuiau facute de primarie si s-au refectat din serciiile car erau in primarie, si in acets mom, nu a exista acord control, nu a existat directie de audit. ele au fost infiintae acum, vor incepe sa si faca datoria incepand de astazi,.catre organele abiliate ale staului”, a declarat Florea pentru B1 TV.

După "Marean" Vanghelie, potopul: Actualul primar reclamă nereguli grave găsite la Primăria Sectorului 5

#DIRECT_ONE_dgekz4#

Acestea sunt doar o parte din neregulile pe care edilul sectorului 5 Daniel Florea spune că le-a descoperit de când a venit la conducerea primariei. Florea acuză într-o înregistrare dintr-o şedinţă a PSD Sector 5, citată de Evenimentul zilei că poliţia locală nu obişnuia să dea amenzi.

Edilul spune că a schimbat conducerea poliţiei locale din cauză că pe domeniul public deşi era ilegal să fie terase, acestea funcţionau în continuare. Mai mult, nicio persoană care a construit blocuri fără locuri de parcare nu a fost amendată.

În acelaşi timp edilul sectorului 5 se plânge că a găsit multă mizerie în şcolile şi grădiniţele din sector. În aceaşi înregistrare Daniel Florea spunea că a fost în şcoli unde se călca pur şi simplu pe gândaci.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)