După "Marean" Vanghelie, potopul: Actualul primar reclamă nereguli grave găsite la Primăria Sectorului 5 (VIDEO)

După "Marean" Vanghelie, potopul: Actualul primar reclamă nereguli grave găsite la Primăria Sectorului 5 (VIDEO)

Dezastru la primăria Sectorului 5 după mandatele lui Marian Vanghelie, acuză actualul primar Daniel Florea. Social democratul spune că banii din bugetul local erau cheltuiţi pe baza unor simple cereri, că existau angajaţi fictivi la Administraţia Domeniului Public, iar Poliţia Locală nu dădea amenzi. Daniel Florea menţionează şi că în multe şcoli din sector mişună gândacii.

“In acest moment avem umrtoarele probleme: abia ieri a devenit functionala. Erau chestiuni care trebuiau facute de primarie si s-au refectat din serciiile car erau in primarie, si in acets mom, nu a exista acord control, nu a existat directie de audit. ele au fost infiintae acum, vor incepe sa si faca datoria incepand de astazi,.catre organele abiliate ale staului”, a declarat Florea pentru B1 TV.

După "Marean" Vanghelie, potopul: Actualul primar reclamă nereguli grave găsite la Primăria Sectorului 5

#DIRECT_ONE_dgekz4#

Acestea sunt doar o parte din neregulile pe care edilul sectorului 5 Daniel Florea spune că le-a descoperit de când a venit la conducerea primariei. Florea acuză într-o înregistrare dintr-o şedinţă a PSD Sector 5, citată de Evenimentul zilei că poliţia locală nu obişnuia să dea amenzi.

Edilul spune că a schimbat conducerea poliţiei locale din cauză că pe domeniul public deşi era ilegal să fie terase, acestea funcţionau în continuare. Mai mult, nicio persoană care a construit blocuri fără locuri de parcare nu a fost amendată.

În acelaşi timp edilul sectorului 5 se plânge că a găsit multă mizerie în şcolile şi grădiniţele din sector. În aceaşi înregistrare Daniel Florea spunea că a fost în şcoli unde se călca pur şi simplu pe gândaci.