Elena Udrea: Dacă nu câștig prezidențialele, electoratul de centru dreapta va vedea ce înseamnă opoziție la puterea roșie (VIDEO)

Elena Udrea: Dacă nu câștig prezidențialele, electoratul de centru dreapta va vedea ce înseamnă opoziție la puterea roșie (VIDEO)
Foto: B1 TV

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, joi seară, în emisiunea ”Bună seara România”, difuzată de B1 TV, că dacă nu va câștiga alegerile prezidențiale, va arăta, împreună cu Traian Băsescu, ce înseamnă o opoziție la PSD.

”PMP a pornit ca o consecință firească a Mișcării Populare, iar fundația a fost ideea președintelui de a aduna oameni de bună credință care vor să facă ceva în politica românească. Președintele va continua să gândească din PMP construirea partidului”, a spus Udrea, referitor la anunțul lui Traian Băsescu potrivit căruia se va înscrie în PMP pe 22 decembrie, la încheierea mandatului.

”A zis a doua zi după ce nu mai sunt președinte mă înscriu în PMP. Ponta e urmașul politic al lui Năstase, eu sunt urmașa lui Traian Băsescu”, a mai spus președintele PMP.

”La PSD s-a anunțat un tandem de îți dă fiori pe șira spinării. În cazul în care nu voi ajunge la Cotroceni, o să vedem pe scena politică, stânga să fie Dragnea-Ghiță, iar dreapta Udrea-Băsescu. Electoratul de centru dreapta va vedea ce înseamnă opoziție la puterea roșie”, a precizat Elena Udrea.

”Să sperăm că nu va fi așa și voi ajunge la putere”, a conchis ea.

Udrea: Dacă nu câștig, electoratul de centru dreapta va vedea ce înseamnă opoziție