Elena Udrea, despre autosuspendările din PSD: E un scandal de campanie din interior. Ponta e pândit de colegi să i se ia locul (VIDEO)

Elena Udrea, despre autosuspendările din PSD: E un scandal de campanie din interior. Ponta e pândit de colegi să i se ia locul (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele PMP Elena Udrea a afirmat, marți seară, că autosuspendările din PSD fac parte dintr-un ”scandal de campanie din interior”.

Autosuspendările fac parte dintr-un ”scandal de campanie în interior. Deja se bat pe funcții. În oricare din situații Ponta e pândit de colegi să i se ia locul”, a declarat Udrea.

”Dacă nu ajunge președintele României va fi înlăturat”, a subliniat ea.

Elena Udrea a precizat că ceea ce se întâmplă în PSD poate influența soarta României.

”E important că e un partid mare care poate influența soarta României”, a mai spus liderul PMP.

Totodată, Elena Udrea a refuzat să spună pe cine va susține în turul doi al alegerilor prezidențiale în cazul în care nu va intra în această etapă a alegerilor.

”Pe Victor Ponta nu am cum să-l susțin pentru că gândim diferit lucrurile și țara, iar de Iohannis nu sunt multe care mă leagă, nu am de ce să am încredere în acest om care se ferește de a veni într-o dezbatere cu mine în fața electoratului. Îmi rezerv dreptul de a nu spune până atunci ce voi face”, a explicat Udrea.

Elena Udrea, despre autosuspendările din PSD