Elena Udrea, despre imaginile de la Paris: Un filaj profesionist, o colaborare între serviciile secrete. Probabil vor mai apărea și alte poze (VIDEO)

Elena Udrea, despre imaginile de la Paris: Un filaj profesionist, o colaborare între serviciile secrete. Probabil vor mai apărea și alte poze (VIDEO)

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a declarat joi seară, că imaginile apărute în presă cu ea, aflată într-o vizită privată la Paris, denotă faptul că este vorba despre un filaj profesionist, fiind evidentă o colabore cu serviciile secrete.

Ea a precizat că vizita ei la Paris a fost în week endul de Valentine’s Day, în 2014, iar Alina Bica urma să participe la o acţiune la Haga, unde a şi plecat ulterior cu trenul. Ea a mai acuzat faptul că facturile referitoare la cazarea şi masa ei la Paris au fost furnizate pe 29 septembrie, după intrarea ei în cursa prezidenţială.

„Despre aceste fotografii pot spune că reprezintă un filaj profesionist, o colaborare între reprezentanții serviciilor secrete. Nu au fost paparazzi, a fost filaj. Este o tehnică de manipulare clasică, să dai, în ultima joi din campanie, o bombă. Dar unde e bomba? Weekend privat cu două prietene? Azi s-a găsit momentul potrivit pentru a ieși cu aceste fotografii realizate de Valentine’s Day, din care nu ies cu nimic vinovată. E ușor să vezi jocul structurilor din spatele acestei lupte politice”, a precizat Elena Udrea.

De asemenea, ea a anunţat că va da în judecată hotelul.
„Luni, 27 octombrie, am fost fotografiată în propriul meu apartament, apartament cu chirie în care locuiesc, locuiesc la parter, livingul este pe două laturi, spre miezul nopţii am fost fotografiată în propria locuinţă”, a precizat Elena Udrea.

La doar o zi după ce Elena Udrea a vorbit de serviciile care sunt pe urmele ei, au apărut imagini cu aceasta, urmărită la Paris.

Pe blogul „joscenzura2014” au apărut poze cu Elena Udrea, în timpul vizitei private pe care aceasta a făcut-o în luna februarie a acestui an în Franţa. Liderul PMP a făcut mai multe cumpărături împreună cu mai multe prietene şi se pare că a fost „filată” non-stop. După ce presa a preluat imaginile, contul de pe wordpress.com a fost şters.

În scurta vacanță petrecută în capitala Franței, Elena Udrea a fost însoţită la o sesiune de shopping de procurorul şef DIICOT Alina Bica şi de Ana Maria Topoloceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii.

Interesant e faptul că cele 3 au fost filate îndeaproape şi fotografiate la aproape fiecare pas.

Fotografiile apar la doar o zi după ce Elena Udrea acuza implicarea serviciilor de informaţii în campania sa.

Cred că în favoarea principalilor doi candidați au intrat şi reprezentanţi ai serviciilor secrete. O spun cu toată responsabilitatea unui candidat la preşedinţia României. Informaţia apărută pe site-uri în Germania că aş fi implicată în EADS a apărut din fosta DIE, folosiţi în astfel de situaţii pentru a lansa atacuri care să fie apoi preluate în România pe reţeaua Voiculescu”, a declarat candidatul PMP la prezidențiale.

Elena Udrea şi prietenele sale sunt fotografiate la intrarea în magazine, la ieşire, pe poduri, sau la restaurant. Practic, nimic nu le-a scăpat celor care au urmărit vacanţa Elenei Udrea.

Elena Udrea, despre imaginile de la Paris: Un filaj profesionist