Elena Udrea, despre moțiunea de cenzură: Este un circ, fără mare legătură cu țara ori cetățenii

Elena Udrea, despre moțiunea de cenzură: Este un circ, fără mare legătură cu țara ori cetățenii
Foto: facebook.com/EUdrea

Moțiunea de cenzură a liberalilor este ”un circ, fără mare legătură cu țara ori cetățenii”. Asta consideră fostul ministru Elena Udrea care atrage atenția, printr-un mesaj postat marți pe Facebook, că moțiunea nu este îndreptată împotriva Guvernului, de vreme ce nu conține nicio critică la adresa Executivului.

”În Parlament se dezbate Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Vorba vine împotriva Guvernului pentru că nu are niciun cuvânt critic la adresa activității acestuia, ci doar împotriva lui Victor Ponta. Pe scurt, oricum este un circ, fără mare legătură cu țara ori cetățenii. Toți se acuză reciproc, nu că nu ar face ce trebuie ca reprezentanți ai poporului, ci că au fost fiecare cu fiecare și s-au tot trădat unii pe alții de au ajuns să nu mai știe cine le este partener și cine adversar”, a notat Elena Udrea.

Fostul ministru a precizat că moțiunea nu va trece, având în vedere că liberalii nu au pregătit-o așa cum ar fi trebuit.

”Pe fond, la cât de slab au pregătit-o liberalii, moțiunea vă cădea. Cred că nici ei nu țin neapărat să treacă, văzând cât de puțin efort au depus. Și au fost și atât de aroganți încât nu au discutat cu partidele mici ori parlamentarii neafiliați susținerea moțiunii”, a mai notat fostul lider PMP.

Elena Udrea a precizat, în finalul postării, că va vota moțiunea de cenzură, pentru că aceasta este o ocazie de a sancționa Guvernul Ponta.

”Eu o voi vota, așa cum am spus, nu pentru conținutul ei ci pentru a nu rata o ocazie de a sancționa acest Guvern”, a conchis fostul ministru.