Elena Udrea: Lui Victor Ponta încă nu-i vine să creadă că a ajuns premierul țării, de aceea nu guvernează nimic

Elena Udrea: Lui Victor Ponta încă nu-i vine să creadă că a ajuns premierul țării, de aceea nu guvernează nimic

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, în cadrul emisiunii X-press, de pe B1 TV, că singura explicație a faptului că Victor Ponta nu face nimic pentru țară, în calitate de prim-ministru, este faptul că încă nu-i vine să creadă că a ajuns premierul țării.

O țară întreagă așteaptă să vadă cu ce se ocupă administrația condusă de domnul Ponta, adică Palatul Victoria. Am înțeles că e nervos pentru că s-a întors de la Miami cu o săptămână mai devreme și își aruncă nervii pe doamna Udrea, că pe Băsescu e supărat de când se știe. Problema nu e că s-a dus la Miami, putea să se ducă și la Honolulu și la Băscăuți, putem să înțelegem că și miniștii au concediu, problema este că a lăsat problemele în aer în țară. Două săptămâni a stat hotărârea cu privatizarea CFR Marfă pe masa Guvernului, până s-a întors domnul Ponta din concediu”, a declarat Elena Udrea.

Deputatul PDL a amintit și de prima apariție televizată a lui Victor Ponta, întors din concediu, în care i-a pomenit numele Elenei Udrea de 12 ori în 20 de minute. (Detalii AICI)

Udrea spune că atacurile din ultima perioadă sunt doar o strategie de comunicare a premierului, pentru a ascunde faptul că nu guvernează nimic.

Ponta va tot vorbi mult timp pe acest scenariu, este știut faptul că în laboratoarele de comunicare ale PSD-ului, consultanții au stabilit o strategie ca să vorbească numai despre Elena Udrea, că va candida la alegerile prezidențiale. Este o strategie transparentă, dar este deja știută, oameni din USL au recunoscut că este doar o strategie de comunicare, ca să ascundă faptul că nu guvernează nimic. El s-a supărat pe mine că am semnalat public greșeli majore de guvernare. Dar se pare că nu poate să înțeleagă că este prim-ministru, nu-i vine să creadă. Faptul că tu, premier al unei țări europene, spui că președintele se ocupă cu dosare penale, este inadmisibil, ar fi trebuit să-și dea demisia pe loc”, a concluzionat Elena Udrea.

Udrea: Lui Ponta nu-i vine să creadă că a ajuns premier, de aceea nu guvernează nimic

Embed: