Elena Udrea: Ruptura USL este inevitabilă. Antonescu ştie că nu va fi candidat USL la prezidenţiale

Elena Udrea: Ruptura USL este inevitabilă. Antonescu ştie că nu va fi candidat USL la prezidenţiale
Foto: ziardecluj.ro

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat că „ruptura USL este inevitabilă”, iar liderul PNL Crin Antonescu este conştient că nu va fi candidatul USL la Preşedinţie.

„Eu cred că ruptura USL e inevitabilă. Rămâne să vedem cine o va face şi când se va întâmpla. Domnul Antonescu ştie că nu va fi candidat USL. Vom avea cel mai probabil de la USL doi candidaţi. Eu ca membru de Partid Democrat Liberal am o preocupare de ce va face PDL în 2014, nu USL”, a declarat Elena Udrea la Realitatea TV.

Udrea a mai precizat că premierul Victor Ponta a dat dovadă de laşitate în cazul proiectului Roşia Montană atunci când a plasat proiectul în Parlament. Liderul PDL a spus că Ponta a încercat să rezolve problema „cu mâna altcuiva”.

Întrebată de ce nu merge la protestele din Piaţa Universităţii, din Capitală, pentru a protesta împotriva proiectului Roşia Montană, Udrea a declarat:

„Protestul din Piaţă cred că e pornit de la un pretext Roşia Montană. Cred că şi proiectul dacă se retrage vor continua să iasă în stradă. E o nemulţumire generală a acestei categorii. Protestul e îndreptat împotriva întregului sistem. Făcând parte din grupul celor împotriva cărora se protestează nu cred că e decent să mergi să protestezi. Nu cred că politicienii ar trebui să fie acolo, alături de Piaţa Universităţii”, a mai spus Elena Udrea.