Emil Boc: "CCR a tranșat soarta referendumului. Jocul se încheie aici, președintele se întoarce la Cotroceni"

Emil Boc: "CCR a tranșat soarta referendumului. Jocul se încheie aici, președintele se întoarce la Cotroceni"

Fostul premier Emil Boc a declarat, marți, la emisiunea „Aktualitatea B1” difuzată de B1 TV, că decizia CCR a tranșat soarta referendumului, în sensul invalidării acestuia, jocul dintre USL și PDL luând final cu întoarcerea lui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

Astăzi, CCR practic a tranșat soarta referendumului, în sensul invalidării acestuia. Curtea a spus că prin listele permanente înțelegem definiția din legea alegerilor prezidențiale care includ toți cetățenii cu drept de vot din România. Recensământul Guvernului este inutil și nu mai poate continua„, a spus Emil Boc.

Acesta a adăugat că listele electorale permanente valide sunt cele care au fost făcute înainte de organizarea referendumului.

CCR a spus că listele electorale care trebuie cercetate sunt acelea care au fost la baza referendumului, adică înainte de referendum. Pe 11 iulie au devenit definitive, jocul se încheie aici, nevalidându-se referendumul, președintele se întoarce la Cotroceni„, a încheiat Emil Boc.

Vezi AICI mai multe detalii despre deciziile CCR.

Emil Boc: CCR a tranșat problema referendumului

Embed: " />
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului