Surpriză pentru Dragnea! Eugen Tomac a venit în Parlament cu o… valiză: Avem textul moțiunii de cenzură! (VIDEO)

Surpriză pentru Dragnea! Eugen Tomac a venit în Parlament cu o... valiză: Avem textul moțiunii de cenzură! (VIDEO)

Președintele PMP, Eugen Tomac, a venit în Parlament cu o valiză pentru Liviu Dragnea, aluzie la dezvăluirile RISE Project despre compania Tel Drum.

”A apărut o nouă valiză. De data aceasta, în Parlament. În valiză se află textul moțiunii de cenzură: Guvernul Dăncilă – o binecuvântare pentru Liviu Dragnea, un blestem pentru români”, a susținut Eugen Tomac.

Jurnaliştii de la RISE Project au anunțat că au intrat în posesia unei valize pline cu documente despre şeful PSD şi reprezentanţi ai companiei din Teleorman. Ar fi vorba de informaţii în exclusivitate, care nu au ajuns încă la DNA deoarece au fost ascunse chiar înainte ca procurorii să facă perchezițiile la sediul firmei. Documentele, denumite „Teleorman Leaks”, ar conţine mii de facturi, contracte şi ordine de plată din interiorul companiei. De asemenea, sunt zeci de mii de fotografii şi filmulețe video cu angajaţi ai Tel Drum, atât de la evenimentele firmei, cât și din arhiva lor personală, din vacanțe exotice.

RISE Project a anunțat că va publica în perioada următoare mai multe dintre aceste materiale, dar deja a prezentat public mai multe documente și fotografii, inclusiv una în care apare Liviu Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome