Femeile din PSD SAR LA GÂTUL lui Tudose: ”S-a încercat UMILIREA doamnei…”

Femeile din PSD SAR LA GÂTUL lui Tudose: ”S-a încercat UMILIREA doamnei...”

Premierul Mihai Tudose a reușit să înfurie organizația de Femei a PSD.

Europarlamentarul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că PSD-istele sunt supărare pe Tudose din cauza scandalului purtat cu ministrul de Interne, Carmen Dan, dar și a plecătii din Executiv a mai multor membre ale partidului.

Amintim că Rovana Plumb și Sevil Shhaideh au părăsit Guvernul Tudose după începerea anchetei în dosarul Belina.

De asemenea, Doina Pană a părăsit funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, se pare tot din cauza unui conflict cu premierul.

„Opinii contradictorii pot exista oriunde, dar eu cred că în momentul în care eşti prim-ministru şi ai în subordine miniştrii discuţile sunt cele care pot duce la rezolvarea acestor divergenţe de opinie. Pentru mine este greu de explicat, mai ales şi faptul că până acum este a treia femeie care este acuzată de premier şi se vrea plecarea ei din Guvern. (…)Până acum cele care au trebuit să părăsească Guvernul în urma unor conflicte cu premierul sunt aproape toate femei.

(…) Era mult mai bine să o cheme pe Carmen Dan şi să discute argumentat, decât acel gest prin care s-a încercat umilirea doamnei ministru în faţa colegilor din Guvern”, a declarat europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă, pentru Mediafax.

Mihai Tudose a declarat că nu mai poate să lucreze cu un ministru care l-a mințit. Premierul a povestit că Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a mințit în momentul în care i-a comunicat faptul că Ioniță Cătălin, propunerea ei pentru șefia Poliției Române, este dispus să accepte această funcție. Tudose a precizat că a vorbit la telefon cu Ioniță, care a insistat că nu acceptă funcția, contrazicând astfel ce spusese Dan anterior. (Detalii AICI)