Firea și Dragnea, față în față la ședința PSD! Primarul Capitalei: Deranjează faptul că spun adevărul (VIDEO)

Firea și Dragnea, față în față la ședința PSD! Primarul Capitalei: Deranjează faptul că spun adevărul (VIDEO)

Ședință tensionată, marți, în PSD. Primarul Capitalei Gabriela Firea, pentru prima dată față în față cu Liviu Dragnea de la atacurile virulente de săptămâna trecută.

Aceasta a spus că este pregătită să prezinte în cadrul ședinței argumente în favoarea acuzațiilor pe care le-a făcut în spațiul public la adresa lui Liviu Dragnea.

„Voi aștepta să fie anunțată ordinea de zi și probabil că voi lua cuvântul. Dacă se va discuta și despre afirmațiile mele, cu siguranță că voi aduce argumente în favoarea a ceea ce susțin. (…) Deranjează faptul că spun adevărul despre situația Capitalei, că nu este văzută cu ochi buni atitudinea mea, că problemele Capitalei trebuie să fie rezolvate printr-o colaborare între Primăria Capitalei, primăriile de sector, ministere, instituții publice. (…) Da, este o enormitate să propui așa ceva (c.n. OUG pentru desființarea primăriei Capitalei), dar discuția a avut loc cu primarii de sectoare. Îmi pare rău că n-am fost și eu invitată. Aș fi venit. S-a discutat despre rectificarea bugetară și bugetul pe anul viitor. (…) Trebuia să fiu invitată la acea întâlnire și nu să fiu discutată în lipsă”, a spus Gabriela Firea, la Palatul Parlamentului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)