Florin Călinescu, nou ATAC la adresa lui “LIVULICĂ”: “Câtă nesimțire! Aș face un TRIBUNAL doar pentru ăștia! PUȘCĂRIEEE…”

Florin Călinescu, nou ATAC la adresa lui “LIVULICĂ”:  “Câtă nesimțire! Aș face un TRIBUNAL doar pentru ăștia! PUȘCĂRIEEE...”

Florin Călinescu a transmis un atac devastator la adresa actualei guvernări PSD-Alde, revoltat de situația precară de la transporturi. Vedeta de televiziune a precizat că fiecare postare live pe rețelele de socializare va începe cu un mesaj la adresa celor care păstoresc acest domeniu.

“Cata golanie la Tansporturi, Compania de drumuri si catastrofe si cnair sau cum dracu’ le mai zice. Sa ne intelegem. Din 90 incoace.

Daca as avea putere as face un tribunal special doar pentru astia. Si pentru cei care au fost prim-ministri, ca nu au golanit de capul lor.

Cata nesimtire, cata, livulica mai inghitim?

Puscarie la salina.

Fiecare live, de azi inainte, va incepe si se va termina cu subiectul asta. Pe langa altele”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)