Florin Cîţu, despre moţiunea de cenzură inițiată de PSD: Nu are nicio şansă să treacă (VIDEO)

Florin Cîţu, despre moţiunea de cenzură inițiată de PSD: Nu are nicio şansă să treacă (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu a declarat joi, la Alba Iulia, că moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului pe care îl conduce nu are nicio șansă să treacă.

Cîțu e convins că moțiunea de cenzură nu va trece

Întrebat cum vede demersul social-democraților, liberalul a răspuns: „Nu are nicio şansă să treacă”.

Săptămâna viitoare, PSD va depune moțiunea de cenzură numită ”România eșuată – recordul fantastic al Guvernului Cîțu”.

Anterior, Florin Cîțu a ironizat PSD pentru că a ajuns să discute cu AUR pe tema moțiunii: „PSD am văzut că lucrează cu AUR. Era momentul să-și arate care sunt partenerii. AUR și PSD fac coaliție în sfârșit în Parlamenul României. Deci PSD arată că e lângă AUR în Parlament. Deși până acum au spus că nu au nimic în comun cu AUR, se pare că au multe în comun și am auzit chiar pe președintele PSD cerând ajutorul – vă dați seama? – de la AUR pentru o moțiune de cenzură. Aici s-a ajuns!”.

Florin Cîţu, despre moţiunea de cenzură inițiată de PSD: Nu are nicio şansă să treacă

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat deja că niciun ales al coaliției de guvernare nu va vota moțiunea.

„Am considerat întotdeauna PSD şi, de fapt, nu numai PSD, FSN, FDSN, PDSR, cum s-au numit, avatarurile Partidului Comunist le-am considerat nocive pentru România şi am luptat întotdeauna împotriva proiectului de înapoiere, de sărăcie şi de subdezvoltare pe care l-a susţinut întotdeauna indiferent cum s-a numit urmaşul Partidului Comunist”, a mai spus Ludovic Orban.