Florin Cîțu, întrebat despre activitatea lui Marius Budăi: „E important să stăm mai puțin la televizor și să muncim mai mult” / Ce spune liderul PNL despre moțiunea împotriva lui Virgil Popescu (VIDEO)

Florin Cîțu, întrebat despre activitatea lui Marius Budăi: „E important să stăm mai puțin la televizor și să muncim mai mult” / Ce spune liderul PNL despre moțiunea împotriva lui Virgil Popescu (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Florin Cîțu, președintele PNL, a declarat, luni dimineață, că nu are emoții în ceea ce privește moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului liberal al Energiei, Virgil Popescu. Întrebat în legătură cu activitatea ministrului PSD al Muncii, Marius Budăi, Cîțu a spus că toată lumea ar trebui să muncească mai mult și să vorbească la televizor mai puțin.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florin Cîțu, declarații despre modul în care Virgil Popescu a gestionat criza facturilor

Întrebat dacă e mulțumit de activitatea ministrului PNL al Energiei, Virgil Popescu, și de modul în care acesta a gestionat criza facturilor la energie, Florin Cîțu a răspuns: „Nu am emoții în ceea ce privește moțiunea de azi”.

Chesionat cu privire la strategia pe lunile viitoare pentru ținerea sub control a prețurilor la utilități, liderul liberalilor a răspuns: „Așteptăm de la Guvern soluțiile, vedem care sunt cele mai bune pentru România”.

Întrebat ce a făcut în ultima săptămână grupul de lucru de la nivelul coaliției special creat pentru identificarea soluțiilor, Cîțu a răspuns: „La ședința coaliției vom vedea ce a făcut acest grup de lucru”.

Ce spune Florin Cîțu despre acivitatea lui Marius Budăi la Ministerul Muncii

Cât despre informațiile că liberalii vor să ceară schimbarea lui Marius Budăi (PSD), din funcția de ministru al Muncii, președintele PNL a afirmat: „Ne interesează să implementăm PNRR. Avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două importante sunt la Ministerul Muncii. Cred că e important să stăm mai puțin la televizor și să muncim mai mult pentru a avea mai mult randament. E un mesaj general pentru toată lumea, să muncim mai mult și să vorbim mai puțin”.

Cîțu a mai spus că nu s-a discutat nimic despre o eventuală cerere a PNL de a fi schimbat ministrul Budăi.

Urmăriți B1TV.ro și pe