EURO 2020. Momentul care l-a întristat pe Florin Cîțu la meciul dintre Franța și Elveția

EURO 2020. Momentul care l-a întristat pe Florin Cîțu la meciul dintre Franța și Elveția
Florin Cîțu

Florin Cîțu a luat parte la meciul din optime din cadrul EURO 2020, găzduit de București, pe Arena Națională. Premierul a fost spectatorul francezilor, elevețienilor, dar și al românilor din tribune, care la un moment dat au strigat „România!”.

„M-am simțit trist. Nu știu de ce nu mai sunt acele echipe. Și nu cred varianta aia că statul trebuie să investească mai mult. Trebuie să avem o strategie mult mai coerentă, să avem baze sportive pentru copii. Ţin minte că jucam fotbal pe ciment şi mă tot loveam. Când intram pe iarbă şi jucam, era ceva fantastic.

Florin Cîțu: „Voi avea o întâlnire cu preşedintele COSR, domnul Covaliu”

Dacă facem condiții pentru copii, vom avea (n.r. – performanțe). Nu știu ce sport vor ei să facă. Va trebui să schimbăm modul de viață. Dacă mai mulți copii vor face sport, vom face și performanță. Voi avea o întâlnire cu preşedintele COSR, domnul Covaliu. Vă daţi seama că eu vreau să mergem să câştigăm tot. Vreau să văd ce obiective îşi asumă şi dânşii, cum sunt pregătiţi românii, dacă au nevoie de ceva”, a declarat Cîțu la Digi 24, marți seară.

Originar din Oltenia, Florin Cîțu a declarat că este fan al Universității Craiova. El a luat parte și meciul din finala Cupei României, Craiova – Astra, în urma căreia trupa lui Rotaru și-a adjudecat trofeul. De asemenea, în acest an Cîțu a jucat fotbal în curtea unei școli, alături de elevi.

Urmăriți B1TV.ro și pe