Florina Presadă: Vor mai fi plecări din USR. Foarte mulți oameni competenți sunt marginalizați acum / Fostul parlamentar va lansa o platformă progresistă

Florina Presadă: Vor mai fi plecări din USR. Foarte mulți oameni competenți sunt marginalizați acum / Fostul parlamentar va lansa o platformă progresistă
Foto: Florina Presadă / Facebook

Fostul parlamentar Florina Presadă, care a demisionat din USR, a anunțat că vor mai fi plecări din partid în perioada următoare, căci sunt și alți oameni competenți și valoroși care nu se mai regăsesc în această formațiune și care sunt marginalizați în organizațiile lor. Presadă a mai spus că va lansa o platformă progresistă și speră să i se alăture o parte din foștii ei colegi. Printre ei, l-a nominalizat pe Cornel Zainea.

Florina Presadă: Nu pot da nume acum, dar vor mai fi plecări din USR în perioada următoare

„Vor lua această decizie la fel ca mine. În ultimă instanță, ei nu se vor mai găsi în această construcție politică. Până aseară nu am văzut ca cei care au această majoritate în jurul lui Barna să înțeleagă că e nevoei de o schimbare în felul de a conduce partidul. Sunt foarte mulți oameni care au fost marginalizați în organzațiile locale și județene, oameni competenți, care au tras pentru proiecte folositoare cetățenilor și care sunt în cel mai bun caz ignorați, dacă nu marginalizați”, a declarat Florina Presadă, pentru B1 TV.

„Nu pot da nume acum, dar vor mai fi plecări în perioada următoare”, a insistat ea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florina Presadă va lansa o platformă progresistă

Presadă a confirmat apoi că vrea să lanseze o formațiune politică progresistă: „Da, da, confirm acest lucru. Am în plan această platformă progresistă, cred că societatea românească are nevoie de o astfel de formațiune politică. Sunt oameni care așteaptă acest lucru, mai ales de la oameni care au dovedit că sunt loiali unor valori și principii. Mesajele lor sunt încurajatoare. Mi-aș dori să mă regăsesc în noua formațiune cu Cornel Zainea, iar un fost parlamentar USR foarte valoros. Mi-ar plăcea să fie și Valeriu Nicolae. Sunt foarte mulți oameni care rezonează cu valorile în care și eu cred. Sunt convinsă că doar cu noi formațiuni politice care să vină din urmă vom ajunge la acea maturitate a clasei politice de care e nevoie în România”.