FRAȚII COSMA aruncă BOMBA! Noi acuzaţii la adresa procurorului LUCIAN ONEA: ‘Mâine depun plângere’

FRAȚII COSMA aruncă BOMBA! Noi acuzaţii la adresa procurorului LUCIAN ONEA: ‘Mâine depun plângere’

Deputatul Andreea Cosma a anunțat că va depune o plângere penală pe numele lui Lucian Onea, fost șef DNA Ploiești, după ce în spațiul public au apărut înregistrări de la audierea parlamentarului și a fratelui său, Vlad Cosma.

Cei doi susţin că după dezvăluirile pe care cei doi le-au făcut, Lucian Onea a deschis un dosar penal în care i-a audiat, cauza fiind ulterior clasată.

„A vrut să vadă ce știm de stick și ce informații mi-a divulgat mie fostul procuror Negulescu. I-a dat clasare, deci au lucrat împreună. El a deschis această lucrare pentru a chema din nou martorii, pentru a face presiuni, pentru a îi speria”, a mai spus parlamentarul.

„Înregistrarea este din septembrie 2017, moment în care procurorul Lucian Onea, zis Lucică, s-a autosesizat și a deschis dosar, ne-a chemat pe noi și a vrt să vadp ce zicem, ce știm și a dat clasare. El întreba de subalternul Negulescu, a dat clasare și a trimis la ÎCCJ în dosarul în care mă judecam în apel. Acolo a menționat că aceste dezvăluiri au ca scop denigrarea lui Negulescu”, a precizat Vlad Cosma.