Fraudă la o școală din București: Au vrut să voteze, dar erau deja semnați pe liste (VIDEO)

Fraudă la o școală din București: Au vrut să voteze, dar erau deja semnați pe liste (VIDEO)

Și dacă în țară era de așteptat ca voturile românilor să fie obținute prin te miri ce mijloace, nici în Capitală, practicarea fraudei nu a lipsit cu desăvârșire. În Sectorul 3, de exemplu, oamenii s-au plâns că la secția de votare  de la şcoala Mexic  au existat mai multe indicii de fraudare a referendumului. O femeie care a ieşit seara la vot, a avut surpriza să afle că în locul ei şi a soţului ei, pe liste, semnaseră alte persoane. Când a văzut că nu mai poate vota pentru că deja o făcuse cu ceva timp în urmă, femeia a sunat imediat la poliţie pentru a reclama abuzul.

„Am intrat în cabină mi s-au bramburit listele, nu mă găsea chipurile, m-a găsit, nu m-a lăsat să mă uit pe liste. O altă doamnă i-a zis dă-i doamnei să semneze. Atunci am văzut că şi eu şi soţul meu suntem semnaţi, cu semnături care nu aveau nicio legătură cu noi. Motiv pentru care am ieşit, am anunţat că s-a umblat în liste”, a declarat Felicia Matache.

Aceasta a explicat că un membru din comisie a îndemnat pe altcineva să semneze în locul ei, întrucât era deja un semn făcut cu pixul în dreptul numelui ei.

„Au zis că au venit nişte bătrâni şi au semnat. Am zis doamnă, nu avem nimic de discutat, am sunat la poliţie, la 112. În dreptul numelui meu era o cruciuliţă, persoana era îndemnată unde să semneze”, a mai spus femeia.

Vot fals la o școală din București

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22165').select();" id="embed_text_22165" />
Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări