Gabriela Firea, mesaj dur pentru `dictatorul` Liviu Dragnea: Suntem suprimați pe model stalinist

Gabriela Firea, mesaj dur pentru `dictatorul` Liviu Dragnea: Suntem suprimați pe model stalinist
Foto: Inquam Photos / George Calin

Primarul general Gabriela Firea lansează un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, printr-un răspuns la adresa celor din partea cărora primește amenințări.

Firea a publicat astfel un citat din Octavian Paler, ca replică pentru apropiații liderului PSD care o amenință.

”Aflu tot felul de amenințări la adresa mea și a colegilor care pun mai presus de un om, devenit dictator, interesul românilor. Și pentru că am îndrăznit să spunem ce nu merge bine în țară și în echipă, suntem suprimați, pe model stalinist. Am de făcut un singur comentariu: «Iremediabilă este numai greşeala de a te lăsa strivit».”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

În ultimele luni, Gabriela Firea a devenit cel mai puternic contestatar al lui Liviu Dragnea din interiorul PSD. În urmă cu o săptămână, atunci când a avut loc ședința CEx a PSD, aceasta le-a transmis colegilor săi o scrisoare deschisă în care arată teroarea instaurată de Liviu Dragnea în partid. (Detalii AICI)

În aceste condiții, pe surse a apărut informația potrivit căreia, la următorul Comitet Executiv se va discuta despre înlocuirea primarului general de la șefia PSD București. (Detalii AICI)

Gabriela Firea, mesaj dur pentru `dictatorul` Liviu Dragnea: Suntem suprimați pe model stalinist

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)