Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: „A scris o pagină neagră a istoriei Partidului Social Democrat” (VIDEO)

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: „A scris o pagină neagră a istoriei Partidului Social Democrat” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În timpul conferinței de presă de joi, Gabriela Firea a fost întrebată dacă mai ține legătura cu Liviu Dragnea, fostu președinte al social – democraților și dacă și-a amintit că la data de 28 octombrie a fost ziua lui de naștere și mai ales dacă acesta mai înseamnă ceva pentru PSD.

Fostul primar al Capitalei a precizat că nu a păstrat legătura cu Liviu Dragnea, adăugând

Nu mai țin legătura, nici nu aș avea cum cu domnul Dragnea. Nu am mai ținut legătura nici în ultimii ani, așa cum știți foarte. Îmi pare rău că este acolo, nu poți să te bucuri de primvarea de libertate a unui om. (…) Recunosc că aseară târziu am citit pe un site un mesaj destul de emoționant al iubitei domniei sale, Irina și ce spun, ca femeie mi s-a părut un gest frumos, dar ca om politic spun foarte clar că nu mai avem niciun fel de legătură. Din păcate, nu spun că a vrut, poate nu a vrut, dar a scris o pagină neagră a istoriei Partidului Social Democrat”, a explicat fostul edil.

Totodată, Gabriela Firea a ținut să precizeze că nu a păstrat legătura nici nu Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea și că niciodată nu s-a pus problema ca ea și Florentin Pandele să le fie nași.

Niciodată! Niciodată eu și soțul meu nici nu am solicitat și nici nu am fost, la rândul nostru întrebați dacă am vrea să facem acest lucru. Nu am ținut legătura pentru că nu aveam de ce. Nu cred că este ea vinovată de tot ce s-a întâmplat politic”, a adăugat Firea.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)