Gabriela Firea, dezvăluiri din Primăria Capitalei. Ce haos spune că a găsit în instituție

Gabriela Firea, dezvăluiri din Primăria Capitalei. Ce haos spune că a găsit în instituție
Foto: ziuaconstanta.ro

Gabriela Firea a făcut dezvăluiri despre dezastrul găsit în Primăria Capitalei. Firea spune că sunt probleme grave în instituţie, potrivit stiripesurse.ro.

„Sunt foarte multe probleme. 6000 de litigii care trebuie rezolvate în termen extrem de scurt. În afară de problemele de la RADET şi RATB există şi foarte mulţi ţânţari în parcuri. Se cheltuiau 4 milioane de euro pentru stârpirea lor. Acum cu 200.000 de euro maxim vom face această operaţiune de stârpire a ţânţarilor. Sunt foarte mari probleme.

Am stabilit astăzi cu conducerea şi liderii de sindicat de la RADET o soluţie de avarie. Sunt probleme cu apa caldă. Am luat decizia să ajutăm RADET cu 3,5 milioane de euro cu repraţii curente. Voi convinge şi Ministerul energiei să vorbească cu ELCEN să nu blocheze aceşti bani ca aceşti bani să intre imediat la reparaţii.", a spus Firea la RTV.

Mai mult, noul primar al Capitalei a mai declarat că vrea să controleze toate contractele semnate de predecesorii ei.

„Voi analiza toate contractele. În timp ce nu avem bani pentru nimic, se alocă bani pentru evenimente culturale. Nu există ierarhizare a evenimentelor. Astăzi mi s-a pus în faţă unele contracte pe care să le semnez. Sunt convins că proiectele pe care le voi prezenta săptămâna viitoare pe care sunt convinsă că nu le vor vota doar cei de la PSD, UNPR şi ALDE. În Primăria generală a Capitalei e un sat fără câini. Nu e comunicare între directori. Era nevoie de un mediator aici. Încercăm să recuperăm tot timpul pierdut în atragerea de fonduri europene.

Vom achiziţiona un audit de resurse umane. Organigrama nu e cum trebuie să fie. Fiecare persoană trebuie să ştie ce trebuie să facă. Apoi un audit de resurse financiare. Avem şi credite externe de acoperit. Sunt cheltuieli suplimentare la Pasajul de la Piaţa Sudului. ", a mai spus Firea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:23 - Cum se desfășoară „referendumurile” orchestrate de Kremlin în Herson: Locuitorii acuză că rușii îi iau cu forța de pe stradă și îi obligă să voteze
16:22 - ISW: Kremlinul nu-i mai poate ține sub control pe rușii care fug de mobilizare / Rusia va începe recrutarea forțată a ucrainenilor din teritoriile ocupate, pentru ca aceștia să lupte împotriva propriei lor țări
16:18 - Întâlnire incredibilă între Florin Piersic și Gică Hagi: „Mă duci, te rog, până la el?”
16:03 - Rusia susține că este deschisă negocierilor cu Ucraina, „dar pe măsură ce situația se schimbă, la fel se schimbă și condițiile”
15:56 - Liderul din așa-zisa „republică populară” Donețk: „Sunt sigur că vom fi reuniți cu Rusia foarte curând, iar pentru noi este o întoarcere acasă”
15:43 - Ambasada Rusiei ia peste picior profesionalismul MAE într-o postare pe facebook
15:40 - Shakira, trimisă oficial în judecată de o instanță spaniolă pentru că nu și-ar fi plătit taxele. Ce spun avocații și ce pedeapsă riscă superstarul columbian
15:33 - Inconștiență în trafic: Şoferul unui microbuz şcolar în care se aflau cinci elevi, prins băut la volan
15:21 - Scandal în Parlament pe creșterea salariilor bugetare. Dialog aprins între Gabriel Zetea și Dan Tanasă. George Simion a stins lumina în Comisia de muncă (VIDEO)
15:08 - Gabriela Cristea și-a prins soțul cu fosta în mașină. Tavi Clonda a recunoscut tot: „Mi-a ieșit practic în întâmpinare”