Gabriela Firea: PSD rămâne la guvernare. În aceste clipe trebuie să fim uniţi

Gabriela Firea: PSD rămâne la guvernare. În aceste clipe trebuie să fim uniţi

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, purtător de cuvânt al campaniei prezidenţiale a lui Victor Ponta, a precizat, luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că PSD rămâne la guvernare şi că, sub conducerea lui Ponta, rezultatele guvernării sunt notabile, iar partidul trebuie să fie unit.

„PSD rămâne la guvernare. Sub conducerea lui Victor Ponta, rezultatele guvernării sunt notabile. Au fost reparate toate nedreptăţile făcute împotriva populaţiei, de către fosta guvernare”, arată Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

„Vom avea în zilele următoare şedinte ale Biroului Permanent Naţional şi ale Comitetului Executiv, în urma cărora vom lua decizii corecte, care nu vor fi influenţate de dezamăgire momentului. În aceste clipe trebuie să fim uniţi. O echipă puternică este cea a cărei membri sunt împreună şi la bine şi la greu. Aceasta este o dovadă de caracter. Iar în politică e nevoie de oameni de character”, a mai transmis vicepreşedintele PSD.

Ultima oră
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia