Gabriela Firea spune că nu a luat o decizie de a accepta sau nu cererea de mediere a lui Traian Băsescu, în dosarul de ameninţare

Gabriela Firea spune că nu a luat o decizie de a accepta sau nu cererea de mediere a lui Traian Băsescu, în dosarul de ameninţare
Foto: dcnews.ro

Gabriela Firea spune că nu cade la pace cu Traian Băsescu însă va merge la mediator în dosarul cu fostul şef al statului.

Senatorul PSD spune că merge pentru o discuţie în care să i se explice în ce constă această procedură, urmânad ca apoi să decidă dacă acceptă sau nu medierera, transmite B1 TV.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat că va apela la mediere în conflictul cu Gabriela Firea care l-a acuzat de şantaj

“Precizez ca nu am de ce sa ma impac cu domnia sa, nici nu am de ce sa ma cert. Doresc o clarifcare a unei situații nedrepte în care mă aflu ca urmare a afirmațiilor domniei sale făcută de la cea mai înaltă tribună, de la Administrația prezidențială.

Eu nu-mi dau seama de ce domnul președinte a dorit să apleze la această modalitate, dar este dreptul domniei sale așa cum e și dreptul meu să accept medierea sau să o refuz. Sunt sinceră față de dvs și vă spun că nu am luat nicio decizie, nici să accept medierera, dar nici să nu o accept”, a declarat Gabriela Firea.

 

Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)