Gheorghe Funar a votat, la prima oră, îmbrăcat în costum popular

Gheorghe Funar a votat, la prima oră, îmbrăcat în costum popular
Foto: digi24.ro

Candidatul independent la Președinție Gheorghe Funar a votat, duminică dimineață, la ora 07:00, el venind la secția de votare îmbrăcat în costum popular, relatează Mediafax.

Funar a votat la secția de votare amenajată la Liceul ”I.L.Caragiale” din Capitală, unde a ajuns imediat ce urnele s-au deschis, fiind primul alegător de la această secție, dar și primul dintre candidați care și-a exprimat deja dreptul la vot.

Candidatul independent la Președinție, care era îmbrăcat în costum popular și având în piept o cocardă tricoloră, a venit însoțit de patru tineri, îmbrăcați și ei în costume populare.

Gheorghe Funar a declarat că a votat pentru un președinte ortodox și că anticipează o participare „de cel puțin 80% la vot”. „Eu sunt convins că vor fi foarte mulți români la vot. Eu anticipez o participare de cel puțin 80%. Au ocazia frații români din țara mamă și de pretutindeni să-și decidă soarta și am convingerea că bunul Dumnezeu îi va lumina și astăzi se vor prezenta la vot. Au dintre candidați pe cine să aleagă”, a mai declarat Funar.

Tags: