Gigi Becali are MARI PROBLEME, după ATACUL NECRUȚĂTOR împotriva premierului! A spus despre DĂNCILĂ că e…

Gigi Becali are MARI PROBLEME, după ATACUL NECRUȚĂTOR împotriva premierului! A spus despre DĂNCILĂ că e…

George Becali este pe cale de a intra în vizorul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), ca urmare a unei sesizări depuse de deputatul PSD Aida Căruceru care reclamă declarații discriminatorii.

În conferința de presă de săptămâna trecută, latifundiarul din Pipera a lansat un atac necruțător împotriva Premierului Viorica Dăncilă și împotriva femeilor din PSD.

“Declarațiile domnului Becali din cadrul conferinței de presă și termenii folosiți pentru doamna Viorica Dăncilă și pentru femeile care fac parte din PSD sunt complet nepotriviți pentru discursul public și consider că sunt ofensatori, de natură să defăimeze și să discrimineze. Nu caut publicitate, nu caut nici un conflict cu dl Becali, vreau doar să trag un semnal de alarmă în ceea ce privește declarațiile făcute de bărbați în spațiul public în legătură cu femeile care ocupă funcții de demnitate publică”, a declarat Aida Căruceru, potrivit stiripesurse.ro.

Deputatul PSD de București afirmă că demersul său nu trebuie interpretat drept o îngrădire a libertății de exprimare.

“Libertatea de exprimare este garantată de către Constituție și nimeni și nimic nu o poate îngrădi sau restrânge. Libertatea de exprimare nu înseamnă însă și un cec în alb, care să permită elaborarea sau perpetuarea unor prejudecăți pe criterii de gen sau de apartenență politică. Odată cu libertățile vin și responsabilitățile cetățenilor și dorința mea este să îi atrag atenția domnului Becali în legătură cu responsabilitățile sale atunci când vorbește despre femeile din politică, pentru că domnia este un fost demnitar al statului român, este o persoană publică și este obligat la niște standarde de comportament și discurs de către acest statut”, a mai spus Căruceru.

Gigi Becalia criticat în termeni duri într-o conferinţă de presă faptul că PSD a pus în fruntea Guvernului o femeie. Acesta a precizat că nu ar merge niciodată să vorbească cu ea pentru că nu poate să aştepte în antecameră la o femeie.

„Eu o cunosc pe asta. Cum o cheamă? Dăncilă Viorică Dorina, prim-ministru. Femeie super extraordinară, dar cum să mă duc eu să stau în antecameră eu bărbat la o femeie? Că te ţine în antecameră la prim-ministru. Nu mă duc în viaţa mea. Ce să vorbesc eu cu Viorica Dăncilă Măriuca? Dacă e super femeie nu înseamnă că o pui şi prim-ministru, ei nu sunt sănătoşi la cap”, a comentatGigi Becali.