Ginerele lui Nicolae Ceauşescu despre Dragnea: Mi-a fost student, a rămas repetent

Ginerele lui Nicolae Ceauşescu despre Dragnea: Mi-a fost student, a rămas repetent
Foto: Bugetul.ro

Profesor la Facultatea de Autovehicule Rutiere a Politehnicii din Bucureşti, Mircea Oprean, a declarat că printre studenţii săi s-a numărat cândva şi Liviu Dragnea, actualul preşedinte al PSD. El a vorbit într-o emisiune Tv difuzată la Antena 3 despre impresia pe care i-a lăsat-o ca student liderul PSD.

„La noi erau două direcţii: asta pe care eram eu, cu transmisii automate, şi o altă direcţie cu service, cu întreţinere. El n-a venit pe direcţia mea, că era mai greu, dar şi aşa a rămas repetent”, a spus Oprean.

Oprean a spus totuși că nu fost o facultate uşoară.

„La Politehnică, cei mai buni sunt Facultatea de Automatică şi Calculatoare, pe urmă Electronica, iar pe locul trei suntem noi, Facultatea de Automobile. Suntem un vector de imagine pentru Politehnică şi avem studenţi foarte buni. Cam 20-25% dintre ei sunt excepţionali, mai mare dragul să lucrezi cu ei”, a declarat Mircea Oprean.

„A fost un inginer foarte bun. La mine a luat 8 sau 9, dar este o materie foarte grea (transmisii pentru automobile – n.red.) Jos pălăria!”, a spus profesorul despre Miron Mitrea care a lăsat o impresie mult mai bună.

Şi Adriean Videanu a fost studentul Facultăţii de Automobile pe care a absolvit-o în 1987, însă la altă secţie decât cea la care preda Oprean.