Gorghiu: Ne așteptăm ca mâine să fie în Parcul Izvor din Capitală 15.000 de oameni care să ne susțină. Va fi o moțiune de cenzură făcută în stradă (VIDEO)

Gorghiu: Ne așteptăm ca mâine să fie în Parcul Izvor din Capitală 15.000 de oameni care să ne susțină. Va fi o moțiune de cenzură făcută în stradă (VIDEO)
Foto: B1 TV

Liderii PNL au declarat că mâine la 9:30 vor fi în Parcul Izvor din Captală, unde vor discuta cu protestatarii ce se vor aduna despre moțiunea de cenzură, apoi vor participa la dezbaterile din Parlament și speră cu toții la un vor pozitiv în ceea ce privește moțiunea de cenzură. Cei doi au insistat că oamenii care se vor aduna să protesteze vor o Românie normală, iar situața în care este acum statul, aceea de a avea în fruntea guvernului un premier trimis în judecată, nu este una firească.

”Am avut o discuție firească înainte de moțiunea de cenzură. Am discutat despre organizarea și mobilizarea colegilor pentru marșul de mâine din Parcul Izvor. În ciuda vremii ne așteptăm  să vină 15.000 de persoane. Eu și domnul Blaga  și colegii noștri vom fi acolo la 9:30 pentru a discuta cu toți cei care vor o Românie normală, apoi vom avea dezbaterile în Parlament și sper la un vot favorabil. Sper ca mâine cei care susțin un guvern ponta să aleagă între binele public și egoismul de a rămane la putere. Rămâne de văzut ce vor vrea”, a decvlarat Alina Gorghiu.

”Politica la vârf înr-un stat are regulile ei. Una dintre ele este aceea că niciodată nu pui interesele persoanale deasupra celor ale țării . Nu știu să se fi întâmplat undeva în lume ca un premneir să fie într-o astfel de situație și să nu-și fi dat demisia. Avem un premier trimis în judecată care se încăpățânează să rămână premier. Noi ne-am făcut datoria. Mâine se vor despărți apele: cine îl vrea pe Ponta și cine vrea o România normală”, a afirmat, la rândul său, Vasile Blaga.

”Noi o să fim aproximativ 10.000 de oameni, dar înțeleg că vor veni și din București oameni interesați să susțină protestul noastru. Și dacă vin 100 de oameni care protestează atunci să fie luați în seamă”, a mai precizat Gorghiu.

”Am văzut declarațiile lui Cazanciuc despre cât de ferească e o guvernare cu un premier trimis în judecată și cu un alt lider de partid condamnat de prima instanță. Mai bine să plece dânsul acasă și să lase pe cienva care e în această situație pentru că se pare că singurul  criteriu în PSD pentru a fi numit în funcție e să fie anchetat de jurstiție. E jenant ca un mininistru de justiție să aibă o astfel de poziție. Aștept scuze din partea dânsului”, a mai afirmat copreședinta PNL.

”Toți parlamentarii vor fi alături de noi, până la ora 10 când vom intra în Parlament pentru moțiune. Vor fi lideri ai PNL din toată țara. Vor fi discursuri, luări de cuvânt, va fi o moțiune de cenzură făcută în stradă”, a insistat Gorghiu

”Colegii mei își vor spune punctul de vedere, dar se vor manifesta pașnic”, a completat colegul ei.
Întrebat dacă vor fi absenți mâine la moțiunie, Blaga a spus: ”Sunt probleme de sănătate la doi colegi, sper să nu fie și alte absențe”

Gorghiu: Va fi o moțiune de cenzură făcută în stradă