Gorghiu: PNL este într-un parteneriat constant cu președintele (VIDEO)

Gorghiu: PNL este într-un parteneriat constant cu președintele (VIDEO)

Alina Gorghiu a susținut în emisiunea X-press, moderată de Sabin Orcan pe B1 TV, că a fost surprinsă de forța mesajului pe care l-a rostit președintele Klaus Iohannis în ziua în care guvernul Cioloș a depus jurământul. Aceasta a mai precizat că PNL și consilierii președintelui au discuții constant, de câte ori partidul are de abordat diverse teme de actualitate.

Mesajul președintelui a fost mai mult decât clar, la Cotroceni, chiar în ziua în care guvernul a depus jurământul. M-a surprins forța mesajului de reformă. A fost un mesaj atât de clar că PNL, cel care este într-un parteneriat constant cu domnul Iohannis, nu avea cum să nu reacționeze rapid.

În mod constant PNL, când are de discutat diverse teme de actualitate, se consultă cu consilierii dânsului”, a susținut copreședinta PNL.

Gorghiu: PNL este într-un parteneriat constant cu președintele

#DIRECT_ONE_3z9bsp#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)
20:18 - Marcel Boloș: Reforma pensiilor, așa cum este ea scrisă în PNRR, trebuie dusă la bun sfârșit. Cererea de plată 3, poate examenul cel mai greu al Guvernului. Avem o reformă extrem de grea și privind decarbonizarea (VIDEO)