Gorghiu: Primii care se aruncă să condamne comunismul sunt chiar comuniștii de astăzi (VIDEO)

Gorghiu: Primii care se aruncă să condamne comunismul sunt chiar comuniștii de astăzi (VIDEO)

Gestul lui Dragnea de condamnare a comunismului și a crimelor sale nu este credibil pentru că partidul pe care îl conduce este tot unul comunist, susține Alina Gorghiu, într-o postare pe Facebook.

”Începând cu 1946, în România s-a petrecut o operațiune de amploare privind ștergerea memoriei istorice. Este un element-cheie al totalitarismului comunist, al oricărui totalitarism. Doar așa se putea construi acel om nou pe care regimul își propunea să-l construiască – un om obedient, fără memorie și fără termeni de comparație, crescut pentru a fi controlat prin frică, frig și foame”, a scris copreședintele PNL pe Facebook, atașând afirmațiilor un clip făcut la Sighet, în cadrul unei vizite la închisoarea în care a fost întemnițată o parte din elita interbelică.

Gorghiu: Primii care se aruncă să condamne comunismul sunt chiar comuniștii de astăzi
 

Începând cu 1946, în România s-a petrecut o operațiune de amploare privind ștergerea memoriei istorice. Este un element-cheie al totalitarismului comunist, al oricărui totalitarism. Doar așa se putea construi acel om nou pe care regimul își propunea să-l construiască – un om obedient, fără memorie și fără termeni de comparație, crescut pentru a fi controlat prin frică, frig și foame. #sighetumarmatiei #istorie #tnl

Posted by Alina Gorghiu on 18 Octombrie 2015

Urmăriți B1TV.ro și pe