GUVERNUL DĂNCILĂ, desființat de un fost MINISTRU: “ NU SE PRICEP! Totul e făcut pe genunchi…”

GUVERNUL DĂNCILĂ, desființat de un fost MINISTRU: “ NU SE PRICEP! Totul e făcut pe genunchi...”

Florin Jianu, fost ministru din timpul Guvernului condus de Grindeanu a criticat dur planul Ministerului Finanţelor privind o nouă revoluție fiscală, precizând că modificările sunt realizate de oameni care nu se pricep.

„Anul trecut au fost aproape 200 de modificări ale Codului Fiscal. Atenție, în acest an avem aproape 100 de modificări, în încercarea de a corecta ceea ce s-a făcut greșit în celebra ordonanță 79 de anul trecut. Se fac cârpeli. Pentru că dialogul nu e de substență. Pentru că modificările sunt făcute de oameni care nu se pricep. Pentru că totul e făcut pe genunchi. (…) Nicio persoană care este aptă de muncă nu trebuie să fie susținută de stat. (…) Am auzit, dacă nu mă înșel în Belgia, o sintagmă care mi s-a părut definitorie pentru societatea care riscăm să devenim: primul șomer a ieșit la pensie. S-ar putea să ajungem și noi în România ca primul asistat social să iasă la pensie.”, a spus Florin Jianu.

Ultima oră
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial
16:19 - Adriana Pistol (INSP), despre explozia de cazuri COVID din Capitală: Se petrece în fiecare weekend, nu are legătură cu vreun congres sau partid / Am putea depăși 20.000 de infectări/zi în toată țara (VIDEO)
16:16 - Andreea Esca s-a făcut de râs, în direct, la ştirile de la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au observat ce a întrebat prezentatoarea
16:12 - Ședință cu scandal în Parlament. Enervat de întrebările despre gestionarea pandemiei, Raed Arafat a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)