Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”

Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
Igor Grosu (PAS) și Ludovic Orban (PNL). Sursa foto: Facebook

România a fost și rămâne un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova și a venit mereu în ajutorul cetățenilor din stânga Prutului în cele mai dificile momente, a declarat Igor Grosu, liderul PAS și noul președinte al parlamentului de la Chișinău, după discuția cu Ludovic Orban, liderul PNL și președintele Camerei Deputaților.

Ce a declarat Igor Grosu (PAS) după discuția cu Ludovic Orban (PNL)

„Am avut o discuție telefonică cu președintele Camerei Deputaților Parlamentului României, domnul Ludovic Orban, un vechi și bun prieten al Republicii Moldova. Am convenit cu Domnia Sa asupra dezvoltării relațiilor la nivel interparlamentar în mai multe domenii. Sunt sigur că pe durata mandatului nostru, relațiile dintre cele două instituţii fundamentale vor ajunge la cel mai înalt nivel de cooperare de la Independență încoace. România a fost şi rămâne un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova și a venit mereu în ajutorul cetățenilor noştri în cele mai dificile momente. În cadrul discuţiei am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante, care vor avea drept finalitate ridicarea nivelul de trai al cetăţenilor din stânga Prutului”, a scris Igor Grosu, duminică, pe Facebook.

Igor Grosu este președintele PAS, formațiunea care a câștigat de o manieră categorică alegerile generale anticipate din Republica Moldova, cu un rezultat ce i-a asigurat o majoritate confortabilă în parlamentul de la Chișinău. Partidul pro-european a propus-o pe Natalia Gavrilița să formeze viitorul guvern.