‘Aproape ministru al Dezvoltării’ – Ilan Laufer, ironizat de șeful PMP, Eugen Tomac: ‘Își va face noi cărți de vizită’

'Aproape ministru al Dezvoltării' - Ilan Laufer, ironizat de șeful PMP, Eugen Tomac: 'Își va face noi cărți de vizită'

Ilan Laufer este ironizat de liderii opoziției, după ce Klaus Iohannis a refuzat numirea sa în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării.

Președintele PMP, Eugen Tomac, susține, ironic, că PSD-istul își va face un nou set de cărți de vizită pe care va scrie “aproape ministru”.

”Mai nou, se caută ministere pentru oameni, nu oameni pentru ministere, așa cum ar fi normal în orice țară democratică, europeană.

După ce a fost respinsă de Președinte, doamna Lia-Olguța Vasilescu a spus public că și-a dorit dintotdeauna portofoliul de la Dezvoltare, dar partidul a refuzat-o și, drept pedeapsă, a propus-o la Transporturi. Sunt convinsă că, dacă se insistă, va ieși cu scrisorile către Moș Crăciun din anii trecuți, unde cerea Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Domnul Ilan Laufer, prin declarația sa jenantă, care nu merită reprodusă de nimeni, a demonstrat că nu știe să piardă ceea ce nu a avut, dar și că decizia Președintelui de a-l respinge este întru totul justificată. De altfel, a și dispărut din propunerile partidului. Probabil că își va face un nou set de cărți de vizită, pe care va scrie „aproape ministru al Dezvoltării”.

Oamenii loiali din PSD sunt recompensați cu demnități publice, pe banii românilor, în timp ce țara nu are un buget pentru anul viitor, nu mai îndrăznește să aibă o perspectivă, nicidecum o viziune.”, a scris, pe Facebook, președintele PMP.

Amintim că și liderul PNL, Ludovic Orban, a adus în discuție faptul că este un abonat al vieții mondene și al revistelor în care se pozează la bustul gol.

“„Acuzațiile stupefiante ale manechinului PSD propus de Liviu Dragnea pentru preluarea ministerului Dezvoltării Regionale, Ilan Laufer la adresa Președintelui României, Klaus Iohannis sunt de o gravitate fără precedent” – DETALII AICI

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)