Ioan Oltean: Candidatul la Primăria Capitalei din partea PDL va fi o surpriză, cu șanse reale de a-l învinge pe Oprescu

Ioan Oltean: Candidatul la Primăria Capitalei din partea PDL va fi o surpriză, cu șanse reale de a-l învinge pe Oprescu

În numai câteva zile vom afla care este candidatul surpriză pentru Primăria Capitalei  din partea alianței pe care o vor forma democrat liberalii, cu șanse reale de a-l învinge pe Sorin Oprescu, a declarat miercuri seara, la TVR Info, secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

„Nu vreau să destăinui care este candidatul PDL la nivelul municipiului București. Se va decide în aceste zile. Va fi aici o alianță la nivel de muncipiu și vă asigur ca la momentul potrivit acest personaj va fi cunoscut și va fi o surpriză. E o personalitate care, zic eu, va face o figură foarte frumoasă în campanie, ca și în bătălia cu Sorin Oprescu, actualul primar general. Avem șanse reale să câștigăm Primăria municipiului București”, a susținut Ioan Oltean, potrivit Agerpres.

Acesta a anunțat că președintele PDL București, Elena Udrea, este cea care va face anunțul.

„Elena Udrea este titularul care va face anunțul. E vorba de un anumit atribut al funcției respective. Și fiecare trebuie să și-l exercite în spiritul și viziunea proprie”, a explicat Oltean.

Printre numele vehiculate pentru candidatura Primăria Capitalei se număra Silviu Prigoană, care deține și un procentaj ridicat în sondaje, însă din cauza unor divergențe din partid acesta a anunțat că nu va candida din partea formațiunii în care este membru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:36 - S-a votat! Croația va intra în Schengen începând cu 1.1.2023.
15:34 - A sfidat toate regulile de circulație: comportamentul haotic în trafic al unui șofer din județul Hargita i-a îngrozit pe toți
15:28 - Ligia Deca, după ce a aflat că bugetul ministerului pe care-l conduce e la un minim istoric de 2,1%: E acoperitor pentru funcționarea normală. În 2013 spunea că 6% din PIB pentru Educație e singura șansă pentru o democrație funcțională
15:24 - Austria și Olanda au blocat aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen, la votul decisiv din JAI (surse)
15:16 - Amenzi pentru șoferii care făceau drifturi în Poiana Brașov. Legea prevede amenzi de până la 725 de lei pentru „derapaje controlate, în vederea întoarcerii și rotirii autovehiculului”
15:13 - Ploiești: peste 130.000 de apartamente fără căldură furnizată în sistem centralizat. „E o minciună, avem gaz”
15:03 - Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio după un an de relație, chiar în prag de Sărbători: „Nu ne mai vorbim de destul timp”
14:54 - Adrian Cioroianu, după reacția Germaniei la vetoul Austriei: „Toate variantele sunt deschise. Eu nu îi văd dând înapoi pe austrieci, și-ar pierde o parte din credibilitate pe plan intern” (VIDEO)
14:42 - Anunț care vizează transportul gazelor din Neptun Deep al OMV Petrom și Romgaz în plin scandal România – Viena pe spațiul Schengen
14:37 - Mărturia românilor din Austria: „Nu cred că austriecii de rând ar avea o problemă cu intrarea noastră în Schengen”