Ioan Oltean (PDL): Blaga şi Berceanu sunt poate cei mai buni candidaţi ai noştri pentru preşedinţia Senatului

Ioan Oltean (PDL): Blaga şi Berceanu sunt poate cei mai buni candidaţi ai noştri pentru preşedinţia Senatului
Foto: evz.ro

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, că Vasile Blaga şi Radu Berceanu sunt cei mai potriviți candidaţi ai PDL pentru funcţia de preşedinte al Senatului, informează Mediafax.

„Vasile Blaga este un lider incontestabil, care poate să conducă Senatul, dar pe lângă el mai poate fi Radu Berceanu şi mulţi alţii care sunt acolo. Ei doi se detaşează, în opinia mea, şi ar putea să ocupe funcţia reaspectivă. Şi Blaga, şi Berceanu sunt poate cei mai buni candidaţi ai noştri pentru funcţia de preşedinte al Senatului”, a spus Oltean.

Oltean a precizat faptul că în cadrul partidului nu s-a purtat o discuție pe această temă, dar că este plăcerea lui să anticipeze astfel de evenimente.

Senatorul PDL Vasile Blaga a declarat luni că nu este interesat să ocupe poziția de președinte al Senatului, în eventualitatea în care aceasta va rămâne vacantă.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său