Ioan Rus: Crin Antonescu a reprezentat o deziluzie pentru mine. Stroe mi s-a părut un șmecheraș de mâna a doua

Ioan Rus: Crin Antonescu a reprezentat o deziluzie pentru mine. Stroe mi s-a părut un șmecheraș de mâna a doua

Fostul ministru al Administrației și Internelor, Ioan Rus, s-a declarat foarte dezamăgit de acțiunile președintelui interimar Crin Antonescu, în cadrul unui interviu pentru Transilvania Live.

În plus, Rus l-a atacat şi pe actualul ministru delegat al Administraţiei, Radu Stroe, pe care l-a etichetat ca fiind un.şmecheraş de mâna a doua.

“În loc să-mi dea un telefon să mă întrebe, pe telefonul ala, cu care e legat de ministrul de Interne, să mă întrebe cum e cu astea. În loc să mă întrebe, a ales să meargă la TV şi să se certe cu mine prin televiziuni, că am ceva de ascuns, că mint, că ascund cifre. Asta pentru mine a reprezentat o bilă neagră. Nu-l şterg de pe listă, dar o perioadă nici nu l-aş mai număra, pentru mine a fost o deziluzie.” a comentat Rus referitor la reacția lui Crin Antonescu.

În plus, Rus suţine că, după demisia sa şi a ministrului delegat pentru administraţie Victor Paul Dobre, succesorii lor au prezentat aceleaşi liste electorale permanente de la referendumul din 29 iulie la Curtea Constituţională a României.

“De Victor Paul Dobre îmi pare rau pentru că este un excepțional specialist în Administrație, pe Stroe acesta nu îl cunosc, decât așa cât l-am văzut și mi s-a părut un șmecheraș de mâna a doua”, a mai declarat fostul ministru Ioan Rus.

Ioan Rus, dezamăgit de Crin Antonescu

Embed: " />
Ultima oră
09:03 - Valeriu Gheorghiță: „Vaccinarea reduce de 25 de ori riscul să ajung la spital în cazul în care mă îmbolnăvesc cu varianta Delta”
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)