Ioan Rus: Nimeni nu a făcut presiuni la adresa mea. Eu am decis să demisionez

Ioan Rus: Nimeni nu a făcut presiuni la adresa mea. Eu am decis să demisionez

Sosit la sediul Parchetului pentru audieri în dosarul listelor electorale, fostul ministrul de Interne Ioan Rus a comentat acuzațiile aduse la adresa sa privind interceptările telefonice apărute săptămâna trecută (Detalii AICI).

Sâmbătă, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a spus, referindu-se la dialogul dintre Rus şi Dobre, că „personajul Rus vorbeşte evidamente ca unul care se ştie înregistrat”, potrivit Mediafax.

Cum dracu să știu că am fost interceptat. Cât poți să fii de prost să crezi așa ceva?” s-a revoltat luni fostul ministru.

El a explicat această afirmație spunând că și-a dorit demiterea lui Traian Băsescu și că a votat ”DA” la referendum pentru că îl consideră pe președintele ales ”vinovat de multe din eșecurile noastre din ultimii ani.”

Crin Antonescu nu m-a sunat niciodată, nici să modific liste în plus, nici pentru altceva. Domnul Traian Băsescu nu mi-a cerut niciodată să modific liste, nici în dreapta, nici în stânga Faptele arată că am fost demisionat. Nimeni n-a făcut presiun asupra mea” a ținut Rus să precizeze după care și-a cerut public scuze afirmațiile făcute în urmă cu o săptămână, în ziua în care a demisionat (Detalii AICI)

Îmi cer scuze public acestor doi politicieni de anvergură, fete mari în România, că nu m-au presat în niciun fel” a încheiat Rus.

Ioan Rus s-a prezentat luni dimineață la Parchet, fiind audiat în dosarul listelor electorale de la referendum.

Vezi AICI declarațiile lui Rus la ieșirea de la audieri

Ioan Rus, despre interceptări

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22601').select();" id="embed_text_22601" />