Ioan Rus revine! Omul său, numit secretar de stat la Educație după un scandal cu dansatoare dezbrăcate (FOTO)

Ioan Rus revine! Omul său, numit secretar de stat la Educație după un scandal cu dansatoare dezbrăcate (FOTO)
Foto: RTV

Premierul Vasilica Dăncilă l-a numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației pe Ioan Ștefan Groza, decanul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

Groza este unul din apropiații liderului PSD Ioan Rus, susține flux24.ro, care citează presa clujeană.

Ioan Ștefan Groza a fost acuzat că a plagiat o lucrare de specialitate și că a transformat o conferință academică, finanțată de Uniunea Europeană, într-o petrecere cu dansatoare dezbrăcate.

Foto: flux24.ro

Potrivit presei locale, la o întrunire a profesorilor de la patru universităţi pe tema îmbunătăţirii învăţământului superior, organizată din fonduri europene şi desfăşurată la Predeal, şi-au facut apariţia mai multe dansatoare exotice. Groza era atunci manager al proiectului cu fonduri europene. Explicațiile lui au fost că animatoarele au intrat în sala de conferințe doar după încheierea dezbaterilor și că asta a fost doar o surpriză din partea conducerii hotelului.

Cât despre acuzația de plagiat, acesta a susținut că: ”Nu este adevărat că sunt acuzat de plagiat. Sunt suspiciuni de plagiat, ceea ce este diferit”.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”