Klaus Iohannis, decizie după umilirea diasporei: „Pentru că nu am încredere în guvern, voi înființa o comisie mixtă care va începe să lucreze la Administrația Prezidențială” (VIDEO)

Klaus Iohannis, decizie după umilirea diasporei: Pentru că nu am încredere în guvern, voi înființa o comisie mixtă care va începe să lucreze la Administrația Prezidențială (VIDEO)
Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că va înfiinţa în cadrul Administraţiei Prezidenţiale o comisie mixtă care să lucreze pentru a identifica problemele şi a găsi soluţii pentru ca românii să nu mai fie umiliţi şi ţinuţi cu orele la coadă pentru a vota precum s-a întâmplat şi pe 26 mai şi la prezidenţialele din 2014.

„Fiind că nu am încredre în Guvern voi înfiinţa o comisie mixtă care va începe să lucreze, îi voi invitat pe toţi care au atribuţii în domeniu. Rolul comisiei este de a identifica problemele, de a veni cu soluşii şi de a propune aceste soluţii”, a anunţat Klaus Iohannis.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

De asemenea, președintele Klaus Iohannis a solicitat demisia lui Teodor Meleșcanu și a lui Carmen Dan pentru proasta organizare a alegerilor europarlamentare și a votului la referendumului care a făcut românii să stea cu orele la coadă pentru a putea să își exercite drepturile.

„Fiind că nu au știu să demisioneze cu onoarea, solicit demiterea imediată a ministrului de Externe și a ministrului de Interne. Imediat însemnând imediat”, a afirmat Klaus Iohannis. (Detalii AICI)

Ultima oră
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății