Klaus Iohannis: Solicit demisia imediată a ministrului de Externe şi a doamnei ministru de Interne. Imediat înseamnă imediat! (VIDEO)

Klaus Iohannis: Solicit demisia imediată a ministrului de Externe şi a doamnei ministru de Interne. Imediat înseamnă imediat! (VIDEO)
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, demisia lui Teodor Meleșcanu și a lui Carmen Dan pentru proasta organizare a alegerilor europarlamentare și a votului la referendumului care a făcut românii să stea cu orele la coadă pentru a putea să își exercite drepturile.

„Fiind că nu au știu să demisioneze cu onoarea, solicit demiterea imediată a ministrului de Externe și a ministrului de Interne. Imediat însemnând imediat”, a afirmat Klaus Iohannis.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Probleme grave au fost la secțiile de votarea din străinătate.Am văzut cu toțiiimagini cu mii de romani care stăteau la cozi interminabile, oameni care au ajuns dimineața și au votat seară, oameni carea au venitla prânz și nu au apucat săvoteze până seară.Aceste problemele trebuie rezolvate urgent pentru căvine următorul tur de scrutin. (…)

Trebuie săexiste și urmări politice, cei care nu au organizat corespunzător sau au organizatintenționat prost trebuie săplăteasca cu funcția.Atenție,vorbesc de urmare politica, căulterior se găsesc și alte probleme e o chestiune care o vom discuta dupăprima analiză”, a afirmat, anterior, președintele.

Reamintim că în diaspora s-au repetat problemele de la alegerile din 2014 când românii au stat cu orele la coadă pentru a putea vedea, iar sute de persoane nici nu au reușit să ajungă să voteze până la închiderea urnelor. De asemenea, și în țară au fost secții de votare unde s-au făcut cozi ca urmare a numărului mare de persoane care s-au prezentat pentru a vota la euparlamentare și la referendum.