Klaus Iohannis, motiv de SCANDAL în PNL: Liberalii se atacă public

Klaus Iohannis, motiv de SCANDAL în PNL: Liberalii se atacă public

Scandal în PNL! Liberalii se atacă public pe tema referendumului pentru familie.

Deputatul Mihai Voicu o critică public pe Raluca Turcan, liderul grupul PNL din Camera Deputaţilor, că susţine lucruri care intră în contradicţie cu ideile preşedintelui Iohannis.

„Astăzi, de la tribuna Camerei Deputaților, liderul grupului parlamentar PNL din Cameră, doamna deputat Raluca Turcan, a afirmat că PNL susține inutilul referendum pentru modificarea Constituției. Este adevărat că nu dețin nicio funcție de conducere în partid, dar nu îmi amintesc să fi citit vreo știre cum că vreun for statutar al PNL să fi votat așa ceva de la Congresul din iunie. Am avut însă satisfacția și bucuria ca partidul să îl desemneze oficial pe președintele Klaus Iohannis drept candidat al partidului pentru un nou mandat, desemnare ce vine, evident, împreună cu un parteneriat ce cuprinde susținerea acestuia, sper eu, în toate privințele. Președintele a fost constant în a afirma că acest referendum este inutil (#biglike), afirmație întărită recent. Sper că nu ne-am decis să îl susținem pe președinte pe sărite, așa că nu pot decât să sper că doamna deputat Turcan a vorbit în nume personal”, scrie Mihai Voicu pe Facebook.

„Susţinem referendumul pentru întărirea familiei, la fel cum susţinem şi integritatea în funcţia publică”, a mai spus Turcan, miercuri, de la tribuna Parlamentului.