Iohannis spune că poate garanta o dezbatere publică cu Victor Ponta. Candidatul PSD susţine că abia aşteaptă o întâlnire televizată cu Iohannis

Iohannis spune că poate garanta o dezbatere publică cu Victor Ponta. Candidatul PSD susţine că abia aşteaptă o întâlnire televizată cu Iohannis

Leapşa cu dezbaterea candidaţilor la prezidenţiale continuă. Klaus Iohannis susţine că poate garanta o dezbatere publică cu Victor Ponta până la sfârşitul săptămânii. Însă candidatul ACL la prezidenţiale a declarat că nu îşi doreşte un spectacol din evenimentul electoral. La rândul său, Victor Ponta a declarat că e pregătit pentru o întâlnire televizată cu Iohannis.

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, susţine că va încerca zilnic să stabilească o confruntare finală cu Victor Ponta.

„Nu vrem să facem un spectacol. Am spus, vreau altfel de politică, fără spectacol steril şi cu soluţii. Dacă facem spectacol de dragul spectacolului şi nu de dragul dezbaterii, pentru că e totuşi vorba despre Preşedinţia României, aceste lucruri ar trebuie rezolvate şi este păcat că nu am găsit, până acum, o cale. Nu mă las, până la urmă găsesc o soluţie şi îl fac pe Victor Ponta să accepte o dezbatere.” , a spus prezidențiabilul ACL. Iohannis a mai declarat că îl va înfrunta pe Victor Ponta până la sfârşitul săptămânii.

Pe de altă parte, Victor Ponta susţine că abia aşteaptă o întâlnire televizată.

”Dacă domnul Iohannis vine e cu atât mai bine pentru că vreau să aflu ce gândește despre politica externă, poltica de securitate. Sunt de acord să vină și cu prompter și cu cască. Dacă nu vine eu nu trebuie sa îl conving pe Iohannis, eu trebuie să îi conving pe români. Iohannis ar trebiui să zică ce vrea să facă pe politica externă, n-am auzit nimic. Poate auzim la dezbatere, ce face pe securitate. Nu vorbesc de limba de lemn… eu sunt pentru integrare europeană. Domnul Iohannis, suntem membri UE, nu suntem Ucraina”, a spus Victor Ponta.