Ion Iliescu a anunțat că va participa la Congresul PSD și sprijină candidatura lui Liviu Dragnea la șefia partidului (VIDEO)

Ion Iliescu a anunțat că va participa la Congresul PSD și sprijină candidatura lui Liviu Dragnea la șefia partidului (VIDEO)

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu nu este de acord cu modul în care va fi ales noul preşedinte al PSD. În opinia acestuia, este imposibil ca preşedintele partidului să fie votat de toţi membrii, informeaăz B1 TV. Cu toate acestea, Iliescu a anunţat că îl va sprijini pe Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii. Fostul şef al statului a declarat că va participa şi el la Congresul PSD din 18 octombrie şi că urmărește cu interes ce se întâmplă în partid până atunci.

”Eu nu văd cum o să voteze toți membrii. Practica în toate partidele din lume și în istorie… de aceea se convoacă congresele, pentru că membrii deleagă, acolo în congres, niște oameni cu mandat și acolo deliberează și se pronunță. Sistemul ăsta, Ceaușescu începuse cândva să facă un recensamant național, să voteze de la oraș și sat pentru tovarașul Ceaușescu”, a declarat Ion Iliescu.

Chiar dacă nu este de acord cu modul în care va fi votat noul preşedinte al PSD, Ion Iliescu îl susţine pe actualul lider interimar al social-democraţilor, Liviu Dragnea.

În plus, fostul şef al statului a declarat că va urmări cu interes ce se va întâmpla în PSD şi că va participa la congres.

Iliescu participă la Congresul PSD și îl sprijină pe Dragnea