Ionuț Moșteanu (USR PLUS): Pentru PNL, varianta Florin Cîțu – premier înseamnă Guvern minoritar dependent de PSD

Ionuț Moșteanu (USR PLUS): Pentru PNL, varianta Florin Cîțu - premier înseamnă Guvern minoritar dependent de PSD
Foto: Ionuț Moșteanu / Facebook

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS, a declarat că este exclus ca partidul să mai revină la guvernare atât timp cât Florin Cîțu rămâne premier. „Pentru PNL varianta Cîțu premier înseamnă guvern minoritar dependent de PSD”, a ținut să precizeze Moșteanu.

„M-am uitat la discursurile PNL și una din echipe tot rostogolește un fake news – că știu ei că USRPLUS se întoarce la guvernare cu Cîțu premier.

Am un singur mesaj pentru ei – EXCLUS.

Pentru PNL varianta Cîțu premier înseamnă guvern minoritar dependent de PSD”, a scris Ionuț Moșteanu, pe Facebook.

Florin Cîțu crede că USR PLUS va da înapoi

De altfel, însuși premierul Cîțu s-a arătat încrezător că, până la urmă, USR PLUS se va întoarce la guvernare chiar și cu el în funcția de prim-ministru.

Întrebat, la congresul PNL, dacă sunt mai multe șanse pentru un guvern minoritar PNL – UDMR sau pentru unul cu majoritate PNL – USR PLUS – UDMR, Florin Cîțu a răspuns: „Cele mai mari şanse le are coaliţia de guvernare”.

„Voi face tot posibilul să menţinem această coaliţie şi vă spun că are cele mai mari şanse să avem în viitor coaliţia de guvernare PNL – USR PLUS – UDMR şi, bineînţeles, voturile minorităţilor în Parlament”, a declarat Florin Cîțu, precizând apoi că „bineînțeles” că el va rămâne premierul României.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare