Imagini de colecţie cu Florin Iordache: Discurs în faţa unei săli goale în 2004: „Votaţi-mă pe mine, votaţi…pentru a fi aproape de Uniunea Europeană” (VIDEO)

Imagini de colecţie cu Florin Iordache: Discurs în faţa unei săli goale în 2004: Votaţi-mă pe mine, votaţi...pentru a fi aproape de Uniunea Europeană (VIDEO)

Florin Iordache a devenit unul din cei mai cunoscuţi politicieni din România datorită începând din 2017, fiind viral în mediul online ca şi ministrul „Altă întrebare” după conferinţa de presă în care a anunţat emiterea OUG 13 care a scos sute de mii de oameni în stradă.

Dacă acum se prezintă foarte sigur pe el în timp ce vine cu noi şi noi modificări la legislaţia din domeniul justiţiei care de care mai controversate şi condamnate de către Uniunea Europeană şi ambasadele străine, în 2004, la începutul carierei politice Florin Iordache tremura cu microfonul în mână chiar dacă ţinea un discurs într-o sală goală.

Ştirile Pro TV au prezentat o înregistrare cu Florin Iordache din 2004 în care se chinuie să susţină cu greu un discurs în care vorbeşte despre sute de persoane care au venit să îl asculte, deşi nu avea faţă decât camerele de filmat.

“Dragi alegători. Aţi venit astăzi cu sutele, aţi venit să ascultaţi un mesaj, aţi venit să ascultaţi nişte realizări. Eu vă pot privi şi mă pot uita în ochii dvs. Eu nu vă vând iluzii. Eu vă spun nişte fapte concrete şi nişte realizări concrete. Nu vă uitaţi şi nu fiţi ademeniţi de cei care cu tot felul de vorbe uşoare vă spun tot felul de gogoşi. O realizare binecunoscută este cea privitoare la programul cornul şi laptele. Votaţi-mă pe mine, votaţi…pentru a fi aproape de Uniunea Europeană.” spunea atunci Iordache.

URMĂRIŢI CLIPUL VIDEO AICI