Iubirea în cea mai pură formă a ei. Efortul pe care un cățel a fost dispus să îl facă doar ca să ajungă alături de stăpânul său la spital (FOTO)

FOTO: colaj Thedodo.com

Un cățel a dat dovadă de iubire pură la adresa stăpânului său și a reușit să îi impresioneze pe toți participanții la trafic în urmă cu câteva zile. Patrupedul nu a acceptat să se despartă de stăpânul său în cele mai grele momente, așa că a făcut toate eforturile posibile pentru talia lui să ajungă alături de persoana dragă la spital, cu ambulanță.

În timp ce conducea spre casă, Anderson Bahi a remarcat un lucru cel puțin ciudat în trafic. Pe pragul unei ambulanțe, merge, către spital și un patruped cu un tricou roșu. Bărbatul a povestit experiența pentru The Dodo, relatând cele întâmplate.

Cățelul a ieșit alături de stăpânul său afară, însă acestuia i s-a făcut rău din senin, pe stradă. Odată ce a ajuns ambulanța, iar bărbatul a fost dus la spital, cățelul a decis că trebuie să îl însoțească. Animalul de companie a mers pe pragul salvării, până când ambulanțierii au oprit și i-au deschis ușa să intre alături de stăpânul lui.

Răbdare nemărginită, din dragoste

Cățelul a dat dovada de iubire necondiționat. Patrupedul a așteptat cuminte pe prag, fiind convins că va merge așa până la spital. Personalul de pe ambulanță i-a dat însă voie să intre în mașină și a mers alături de persoana dragă până la spital, unde l-a așteptat la intrarea în unitatea medicală.

Deși reprezentanți de la „Protecția animalelor” s-au oferit să îi ofere un loc cald patrupedului peste noapte, animalul nu a fost dornic să plece din fața spitalului. Mai mult decât atât, așteptarea s-a nici nu a fost foarte lungă, pentru să stăpânul său a fost externat repede.