Klaus Iohannis, după întâlnirea cu preşedintele Italiei: Am discutat despre relaţia economică; aşteptăm noi investiţii (VIDEO)

Klaus Iohannis, după întâlnirea cu preşedintele Italiei: Am discutat despre relaţia economică; aşteptăm noi investiţii (VIDEO)

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că a discutat cu omologul italian, Sergio Mattarella, despre relaţia economică dintre cele două ţări, precizând că România este o piaţă foarte atractivă pentru investitori şi cu un potenţial important.

„Am menționat, evident, şi am discutat chiar unele detalii legate de relația noastră economică, care este în continuă creștere, s-a atins deja un nivel record de aproximativ 15 miliarde de euro în schimburile bilaterale. Iar specialiștii estimează că această tendință de creștere se va menține şi pentru perioada viitoare”, a afirmat Klaus Iohannis în cadrul unei conferinţe comune cu Sergio Mattarella, la Palatul Quirinale.

„Am subliniat că România este şi rămâne o piață foarte atractivă, este o țară cu un potențial important şi, chiar dacă avem deja o comunitate de afaceri foarte numeroasă în România, așteptăm cu mare interes noi şi noi investiții şi oameni de afaceri care vin să îmbogățească relația noastră economică bilaterală”, a mai spus preşedintele României.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: Administratia Prezidentiala / Youtube)

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)