Klaus Iohannis, la urne împreună cu soţia: Am votat pentru o Românie a respectului. Am fost la biserică înainte (VIDEO)

Klaus Iohannis, la urne împreună cu soţia: Am votat pentru o Românie a respectului. Am fost la biserică înainte (VIDEO)
Foto: oradesibiu.ro

Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminică, la Sibiu, că a votat pentru o România a respectului și a propserității, precizând că înainte de a ajunge la urne a mers la Biserică.

Am votat pentru o Românie a respectului, a prosperității, o Românie puternică. Sper să fie o zi frumoasă pentru noi toți”, a declarat Iohannis, care a spus că a mers la Biserică înainte de a veni la vot.

”Astăzi vin mai mulți la vot, datele arată o prezență mai numeroasă. în diasporă e o prezentă foarte mare. E foarte multă lume care abia așteaptă să voteze. Sper să nu se repete situația de duminica trecută. O să monitorizez cu atenție”, a mai spus el.

Am cele mai mari speranțe”, a susținut Klaus Iohannis.

Totodată, soția liderului PNL și-a exprimat speranța că aceasta va fi o zi bună.

Iohannis: Am votat pentru o Românie a respectului

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend