Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul doi (VIDEO)

Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul doi (VIDEO)
Foto: B1 Tv

Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat luni, că nu va negocia cu candidații care au ieșit din cursă pentru a fi susținut în turul doi.

„Nu voi negocia cu niciun politician. Îmi doresc votul tuturor românilor, dar îmi doresc votul direct, fără să negociez cu politicieni”, a spus Iohannis.

„Rezultatul primului tur confirmă faptul că schimbarea este posibilă în România. Eu mă angajez pentru o națiune respectată, în care legile funcționează, o Românie a bunăstării și a locurilor de muncă. Eu sunt reprezentantul dreptei românești, deci împotriva stângii neautentice, nereformate, corupte. Îi chem alături pe românii care cred că se mai poate face o schimbare”, a mai spus candidatul ACL.

Despre scandalul votului din diaspora, Iohannis a spus că guvernul Ponta nu e capabil să organizeze nici măcar o zi de alegeri.

„Ieri am avut o situație scandaloasă în diaspora. S-a dovedit că avem nevoie de schimbare pentru că acest Guvern își disprețuiește cetățenii și este incapabil”.

Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul doi

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului